- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 50 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 3 personer
- Kategori
- Buffet
Frokost
Hovedret - Visninger
- 4696
- Pris pr. Portion
- 15.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 16, 2013
- 1 stk
- Tærtebund, færdigkøbt på køl
- 1 stk
- Broccoili
- 3 stk
- Æg
- 2 dl
- Creme fraiche 18 %
- 5 tbsp.
- revet ost, efter smag
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 5 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 1 stk
- rødløg
Købe-bund er for nemt… den skal bare kastes i en tærteform og prikkes med en gaffel
Broccolihovederne skæres i mindre stykker og gives et opkog i letsaltet vand. Dryppes godt af i en sigte, inden den hældes på tærtebunden.
Imens piskes æg, creme fraiche, revet ost (3 spsk.) salt og peber godt sammen.
Æggeblandingen hældes over broccolien og et skiveskåret rødløg lægges på toppen, inden der drysses med mere ost.
Bag tærten i 35 minutter ved 180 grader. Lad tærten stå minimum 5 minutter, så den når at sætte sig.
Det ser meget lækkert ud, men