- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Kategori
- Forret
Nem mad
Sommer - Visninger
- 1527
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 27, 2020
En meget usædvanlig forret – men god er den.
Vareforbrug (4 pers.):
1 ds. hele ansjoser (ca. 300 g) 2 bdt. persille (uden stilke) 1 citron
Til frituredej:
2 æg 1 dl hvedemel (ca. 60 g) 1 spsk. olie 4 spsk. øl 1 tsk. gær 1 tsk. salt en anelse melis
Tilberedningstid: ca. 30 min.
Til kogning: olie
Fremgangsmåde:
Skil æggene. Pisk æggeblommerne med mel, olie, øl, gær, salt og melis. Lad dejen hæve ca. 10 min.
Rens ansjoserne. Fjern hoved og ben.
Pisk hviderne helt stive og vend dem i dejen.
Varm olie eller raffinol op. Dyp ansjosfileterne i dejen inden de kommes i den varme friture.
Kog dem gyldne og sprøde.
Læg dem på fedtsugende papir.
Skyl persillen. Tør den omhyggeligt. Kog den et øjeblik i fri turen. Anret ansjoser og persille le på et fad og pynt med citron både
Kan serveres med:
En kold øl.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.