- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 5218
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 5, 2011
Fjæsing er en fisk man absolut bør prøve, hvis man er fiske-elsker.
Skær løgene i tynde skiver.
Steg dem brune og bløde i lidt af margarinen. (Tilsæt evt. en smule kulør hvis farven er for “fimset”)
Når de er færdigstegt, sæt til side under stanniol.
Vend fjæsing fileterne i mel blandet med salt og peber.
(Giv evt. skindsiden et par små snit med en skarp kniv, det forhindrer fisken i at krumme sammen)
Steg fileterne med skindsiden nedad i ca. 3 minutter.
Vend fisken og steg yderligere 2 minutter.
Fisken skal være gennemsteg. Dvs. helt hvid i kødet.
Læg de bløde løg på fjæsing fileterne.Serveringsforslag:
· Server fjæsing fileterne med bådkartofler der er drysset m. frisk timian.
· Eller… kogte kartofler og en let sennepssovs.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.