Dansk bøf med løg

Bedømmelse: 4.0/5. Fra 1 afstemning.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
50 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
3145
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 tsk.
Peper
1 kg
Kartofler
3 stk
Løg eller zittauerløg
2 dl
Fløde 13 %
1 skive(r)
Smør, saltet
2 tsk.
Salt, bordsalt
1 kg
Oksekød, hakket, råt
1 knsp.
Chili, stødt eller tørret
Dansk bøf med løg

Fordel kødet i fire lige store dele. Form bøfferne, drys med peber, chilli og salt. Snit løgene, smelt ca 100 g smør i panden kom løgene i drys lidt pepper på. Når løgene har fået lidt farve og er bløde tages de af panden. Bøfferne skal på panden ved middel højvarme – pas på at de ikke får for lang tid! Når bøfferne er ved at være nok tages de af og pakkes ind i folie, hæld piskefløden i panden. Lav en meljævning og kom lidt ved (lidt af gangen, da sovsen kan blive for tyk!) Kog sovsen op og smag til med salt og peber drys lidt sukker i kom evt. lidt ribs gele i.
Som tilbehør bruges der almindeligvis kartofler. Der kan suppleres med mange forskellige grønsager.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?