- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 50 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3145
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 22, 2009
- 1 tsk.
- Peper
- 1 kg
- Kartofler
- 3 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 dl
- Fløde 13 %
- 1 skive(r)
- Smør, saltet
- 2 tsk.
- Salt, bordsalt
- 1 kg
- Oksekød, hakket, råt
- 1 knsp.
- Chili, stødt eller tørret
Fordel kødet i fire lige store dele. Form bøfferne, drys med peber, chilli og salt. Snit løgene, smelt ca 100 g smør i panden kom løgene i drys lidt pepper på. Når løgene har fået lidt farve og er bløde tages de af panden. Bøfferne skal på panden ved middel højvarme – pas på at de ikke får for lang tid! Når bøfferne er ved at være nok tages de af og pakkes ind i folie, hæld piskefløden i panden. Lav en meljævning og kom lidt ved (lidt af gangen, da sovsen kan blive for tyk!) Kog sovsen op og smag til med salt og peber drys lidt sukker i kom evt. lidt ribs gele i.
Som tilbehør bruges der almindeligvis kartofler. Der kan suppleres med mange forskellige grønsager.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.