Forbrændingssuppen

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
120 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
12 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
3245
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
Forbrændingssuppen

Vandet bringes i kog med bouillon.
Grøntsagerne hakkes. Hvidløg presses. Ingefær rives.
Alle ingredienserne kommes i det kogende vand. Koger i minimum en time ved svagt blus.
Serveres evt. med creme fraiche og groft brød.
Tips:
Man kan faktisk selv bestemme, hvilke grøntsager man vil have i. Suppen smager også godt med. f.eks. porrer og forskellige rodfrugter.
Suppen bliver bedre (og stærkere) af at stå natten over.
Suppen bliver endnu bedre, hvis man blender den med en stavblender.
Der er mad til rigtig mange dage!

5 comments

  1. Anonym sagde på november 6, 2012

    Det er da en rigtig dejlig

    No votes yet.
    Please wait...
  2. Anonym sagde på januar 8, 2014

    Det ser lækkert ud, og står

    No votes yet.
    Please wait...
  3. Anonym sagde på januar 8, 2014

    Hej Nadia

    No votes yet.
    Please wait...
  4. Anonym sagde på januar 8, 2014

    Nå, nu kan jeg se at der står

    No votes yet.
    Please wait...
  5. Anonym sagde på februar 6, 2014

    hvor kcal er der i denne ret

    No votes yet.
    Please wait...

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?