Græskarsuppe med kokosmælk, karry og chili (dejlig og varmende)

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
40 minutter
Tilberedningstid
65 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Høst
Visninger
1763
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 kg
Græskar
2 stk
Gulerod/gulerødder
1 stk
Kartofler
1 stk
Løg eller zittauerløg
5 dl
Bouillon, grønsags
1 1/2 dl
Kokosmælk
1 tsk.
Muskatnød, revet
1 tbsp.
Karry, pulver
1 stk
Peber, chili rød eller grøn, rå
1 tbsp.
Rapsolie
1 tsk.
Finthakket citrongræs
1 knsp.
Salt og peber
Græskarsuppe med kokosmælk, karry og chili (dejlig og varmende)

Skræl græskeren og fjern kernerne. Skær den i terninger og steg dem på en tør pande indtil de er lidt bune. Kom græskeren i en gryde.
Kartoflen og gulerødder skrælles og skæres i terninger, løg hakkes og det hele svitses i olie (kan bruges lidt smør til) Bagefter kommes det i gryden. Hæld bouillonen i og kog suppen i 20 min.
Tilsæt kokosmælk, karry, muskatnød, citrongræs. Chilifrugten flækkes, kernerne fjernes og efter den er finhakket tilsættes den i suppen. Smag til med salt og peber.
Det hele koges videre i ca 5-7 min og blendes til sidst i en kort tid (ikke nødvendigt).
Serveres med croutons eller frisk baguette.
Velbekommen

3 comments

  1. Jesper Svarre (not verified) sagde på september 26, 2012

    Jeg havde nok forventet noget

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Den ukendte kok sagde på september 26, 2012

    Mange tak for din kommentar.

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  3. Jesper Svarre (not verified) sagde på september 26, 2012

    Mange tak. Ser godt ud og

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?