Der var engang, kyllinger var en dyr delikatesse. Sådan er det ikke mere. Kyllinger er blevet hverdagsmad. De produceres på samlebånd, slagtes på store fjerkræslagterier for derefter at ende i dybfryseren. Kyllingers næringsværdi: Kyllinger har lyst, fintrådet og let...
Dagens tip:
Stegning og fedtstofMange er afskrækkede fra at stege i fedt, da de tror, det giver en del ekstra kalorier og fedt til […]
Se alle tipsBliv inspireret til dit næste måltid
Seneste fra bloggen
Se det seneste indhold fra vores madblog her.
Tips om kyllinger
Bagning – læs mere om diverse former for mel og andre ingredienser
Det er vigtigt for et godt bageresultat at kende det, man arbejder med, at forstå sit materiale. Derfor gennemgår vi bagværkets vigtigste ingredienser nedenfor Hvedemel er det mest brugte mel. Her skelner man mellem hård og blød hvede. Den hårde hvede, som reglen er...
Sådan bliver du bedre til at lave mad
Er du træt af, at du ikke bruger nok tid i køkkenet? Det er både super rart og super praktisk at være god til at lave mad, så hvis man ikke har vænnet sig til at lave mad og prøve nye opskrifter, er det helt sikkert en rigtig god ide at komme i gang. Det er dog de...
Seneste opskrifter
Se de seneste opskrifter her