Krydret gullaschgryde

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
90 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
5084
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 kg
Oksekød, mellemskært
2 stk
Hvidløg, fed
1 stk
Løg eller zittauerløg
3 stk
Gulerod/gulerødder
5 dl
Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
1 tsk.
Merian
3 tbsp.
Paprika
1 stk
Hakkede tomater, konserves
1 stk
chili, rå eller syltet
25 g
Smør, saltet
2 dl
Creme fraiche 18 %
Krydret gullaschgryde

Der var dejlig bid i denne gullasch.
Smelt smørret i gryden og brun kødet
Kom det hakkede løg (stort løg), gulerødder og hvidløg ned til kødet
Tilsæt alle kryderier, bouillon, hakkede tomater og chili (er fint hakket)
Lad det små koge i ca. 90 min.
Til sidst tilsætte creme fraiche og der smages til med salt og peber
Serveres med kartofler og eventuelt en salat


2 comments

  1. Anonym sagde på januar 2, 2014

    Det kunne være dejligt hvis

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Den ukendte kok sagde på januar 7, 2014

    Hej Jytte

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?