- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 10 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Dessert
Forret
Morgenmad / Brunch
Natmad
Nytår - Visninger
- 2952
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 26, 2011
- 2 stk
- Æg
- 3 dl
- Rasp
- 2 dl
- Rapsolie
- 6 stk
- Små camenbert
Sandwich med friturestegt camenbert og ribsgele: En god gammel 80′ ret….
Hav de ristede brød eller boller klar med tilbehøret, skal serveres med det samme. Vend de små (modne) oste i æg og rasp, giv dem dobbelt panering giver det bedste resultat. Kog rigeligt rapsolie op i en dyb pande (el. brug en friturekoger). Prøv af med en tandstik om olien bruser op, så er den varm nok. Kom ostene i panden, (skru lidt ned for varmen undervejs) og steg dem sprøde og lidt mørke på alle sider, når de begynder at løbe lidt ud er de færdige.
Tilbehør: Ribsgele el. solbærsyltetøj og ristet brød el. boller.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.