Friturestegt camenbert

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Dessert
Forret
Morgenmad / Brunch
Natmad
Nytår
Visninger
2952
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 stk
Æg
3 dl
Rasp
2 dl
Rapsolie
6 stk
Små camenbert
Friturestegt camenbert

Sandwich med friturestegt camenbert og ribsgele: En god gammel 80′ ret….

Hav de ristede brød eller boller klar med tilbehøret, skal serveres med det samme. Vend de små (modne) oste i æg og rasp, giv dem dobbelt panering giver det bedste resultat. Kog rigeligt rapsolie op i en dyb pande (el. brug en friturekoger). Prøv af med en tandstik om olien bruser op, så er den varm nok. Kom ostene i panden, (skru lidt ned for varmen undervejs) og steg dem sprøde og lidt mørke på alle sider, når de begynder at løbe lidt ud er de færdige.

Tilbehør: Ribsgele el. solbærsyltetøj og ristet brød el. boller.

Velbekomme!






Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?