- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
Nytår - Visninger
- 7265
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 25, 2011
- 2 dl
- Olivenolie
- 3 stk
- Forårsløg, rå
- 8 stk
- Cherry tomater
- 1 dl
- Balsamico (eddike) lys og mørk
- 1 tsk.
- Salt og peber
- 150 g
- Haricots verts
- 2 tsk.
- honning
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 2 ml
- Smør, saltet
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 1 kg
- Kalveculotte
- 1 l
- Tilbehør: Svampeflødesovs
- 1 kg
- Kartofler
- 1 tsk.
- Havsalt
Kalveculotte med bønne-tomatsalat i sennepsdressing:
Kalveculotte: Gnid stegen med groft salt og peber, og brun hurtig af i smør på en pande. Kommes i et ildfast fad på rist. Panden koges af med lidt bouillon og hældes ved stegen. Tilberedes i ovn ved 180 grader ca. 50 minutter (afhængig af størrelsen, og hvor rødt man ønsker kødet). Lad stegen hvile, pakket i staniol ca. 20 minutter. Gem stegefonden til svampe-flødesovs.
Bønnesalat: Damp bønner ca. fem minutter i letsaltet vand, og skyl over med koldt vand. Rør en god olivenolie med dijonsennep og balsamico, lidt honning, salt, peber og et revet hvidløgsfed. Smag til. Halver cherrytomater og skær forårsløg i små stykker og bland det hele i oliedressingen. Stil koldt til servering.
Tilbehør: Smørstegte kartofler og svampe-flødesovs.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.