Kalveculotte m/ grøn bønnesalat

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Nytår
Visninger
4177
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 dl
Olivenolie
3 stk
Forårsløg, rå
8 stk
Cherry tomater
1 dl
Balsamico (eddike) lys og mørk
1 tsk.
Salt og peber
150 g
Haricots verts
2 tsk.
honning
2 stk
Hvidløg, fed
2 ml
Smør, saltet
1 tsk.
Peber, friskkværnet
1 kg
Kalveculotte
1 l
Tilbehør: Svampeflødesovs
1 kg
Kartofler
1 tsk.
Havsalt
Kalveculotte m/ grøn bønnesalat

Kalveculotte med bønne-tomatsalat i sennepsdressing:

Kalveculotte: Gnid stegen med groft salt og peber, og brun hurtig af i smør på en pande. Kommes i et ildfast fad på rist. Panden koges af med lidt bouillon og hældes ved stegen. Tilberedes i ovn ved 180 grader ca. 50 minutter (afhængig af størrelsen, og hvor rødt man ønsker kødet). Lad stegen hvile, pakket i staniol ca. 20 minutter. Gem stegefonden til svampe-flødesovs.

Bønnesalat: Damp bønner ca. fem minutter i letsaltet vand, og skyl over med koldt vand. Rør en god olivenolie med dijonsennep og balsamico, lidt honning, salt, peber og et revet hvidløgsfed. Smag til. Halver cherrytomater og skær forårsløg i små stykker og bland det hele i oliedressingen. Stil koldt til servering.

Tilbehør: Smørstegte kartofler og svampe-flødesovs.
Velbekomme!

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?