- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 90 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 8 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 5156
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 4, 2012
- 2 stk
- Kylling
- 1 dl
- Olivenolie
- 1 bdt.
- Oregano, frisk, kviste
- 1 bdt.
- Citronmelisse
- 1 bdt.
- Timian, kviste (frisk)
- 1 bdt.
- Basilikumblade, frisk
- 2 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 4 stk
- Estragon, frisk
Kyllingerne blev helt fantastiske – smagfulde og på ingen måde tørre.
Vi prøvede vores nye tilbehør til webergrillen – spyd med motor. Opskriften kan naturligvis også bruges til en hel almindelig kuglegrill eller i ovnen. Valget af krydderurter var tilpasset hvad vi havde i urtehaven, men mikset var en succes.
Kyllingerne skylles
Ca. halvdelen af krydderurterne hakkes og blades i olivenolien sammen med salt og peber
Ca. halvdelen af krydderurterne klippes groft og stoppes i kyllingerne samme med lidt olie
Bind vingerne sammen og lårene sammen
Kyllingerne pensles med olivenolien og de hakkede urter
Ca. 70 min ved middelvarme (ca. 220 grader i grillen). Kødets temperatur skal være mindst 78 grader. Kan måles med et stegetermometer.
Tilbehør: Nye kartofler og en frisk salat.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.