Vildtragout

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
35 minutter
Tilberedningstid
95 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
5615
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
250 g
Champignon
1 stk
Rosmarin, kviste
2 stk
Gulerod/gulerødder
800 g
Vildtkød, uden ben
1 dl
Rødvin
20 g
Smør, saltet
2 tbsp.
Hvedemel
1/2 l
Bouillon
2 stk
Timian, kviste (frisk)
250 g
Skalotteløg

Skær kødet i terninger og brun det i smeltet smør i en gryde.
Tag kødet op og skær gulerødderne i tern. Pil løgene og skær dem i mindre stykker.
Svits grønsagerne og drys melet over dem.
Rør til melet er væk og hæld bouillon, rødvin og krydderurter i.
Læg kødet i gryden og lad retten simre med låg på i en time cirka. Kødet skal være mørt.
Champignonerne renses, skæres i kvarte og ristes på en pande. Kom dem i gryden.
Smag til med salt og peber.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?