Risotto med kylling og svampe

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
Forberedelsestid
7200 minutter
Tilberedningstid
36000 minutter
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
970
Pris pr. Portion
4
Skrevet af
Udgivet den
Risotto med kylling og svampe

Risotto med kylling og svampe

  1. Svits løg og hvidløg i lidt olie på en pande i et par minutter
  2. Kom grødrisene i løgblandingen og lad dem stege med på panden i et par minutter
  3. Hæld halvdelen af bouillonen ved risene og lad dem små simre ved svag varme. Rør indimellem i risene så de ikke sætter sig fast på bunden
  4. Rens champignonsene og skær dem i skiver og kom dem ned til risene
  5. Krydder med salt og peber
  6. Steg kylling fileterne på en pande i lidt fedtstof og evt. lidt salt og peber
  7. Hæld resten af bouillonen ved risene
  8. Riv osten og bland den i risene og lad væden koge næsten helt ind. Risene skal alt i alt have omkring 45 min.
  9. Anret kyllingen ovenpå risottoen og drys med hakket persille
  10. Server med ekstra gnavegrønt

 

4 dl. Grødris, ca. 500 g kylling inder filet, 1 bk. Champignons, 1 løg, 2 fed hvidløg, 1 terning bouillon i 8 dl. vand, 100 g parmesan eller Grana Padano, persille til pynt, gnavegrønt

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?