- Forberedelsestid
- 7200 minutter
- Tilberedningstid
- 36000 minutter
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2108
- Pris pr. Portion
- 4
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 27, 2018
Risotto med kylling og svampe
- Svits løg og hvidløg i lidt olie på en pande i et par minutter
- Kom grødrisene i løgblandingen og lad dem stege med på panden i et par minutter
- Hæld halvdelen af bouillonen ved risene og lad dem små simre ved svag varme. Rør indimellem i risene så de ikke sætter sig fast på bunden
- Rens champignonsene og skær dem i skiver og kom dem ned til risene
- Krydder med salt og peber
- Steg kylling fileterne på en pande i lidt fedtstof og evt. lidt salt og peber
- Hæld resten af bouillonen ved risene
- Riv osten og bland den i risene og lad væden koge næsten helt ind. Risene skal alt i alt have omkring 45 min.
- Anret kyllingen ovenpå risottoen og drys med hakket persille
- Server med ekstra gnavegrønt
4 dl. Grødris, ca. 500 g kylling inder filet, 1 bk. Champignons, 1 løg, 2 fed hvidløg, 1 terning bouillon i 8 dl. vand, 100 g parmesan eller Grana Padano, persille til pynt, gnavegrønt
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.