Hvidløgsbøffer med bacon, små Hasselbach kartofler, og stegt rosenkål

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
21600 minutter
Tilberedningstid
64800 minutter
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
4172
Pris pr. Portion
4
Skrevet af
Udgivet den

Hvidløgsbøffer med bacon, små Hasselbach kartofler, og stegt rosenkål

Alle mine fire børn elsker denne ret. De elsker stegt rosenkål, som ellers er en grønsag som de fleste børn nok helst går udenom. Siden jeg er begyndt at tilberede rosenkålen på denne alternative måde, så efterspørger børnene denne grønsag.

1 pk. Hakket oksekød, 1 dl. Cremefraiche, 1 pk. bacon, 1 ps. Kartofler, 1 ps. Rosenkål, 1 løg, 3 fed hvidløg, træ tandstikkere eller kødnåle

  1. Sæt ovnen på 200 grader.
  2. Skyl kartoflerne og skær fine snit ca. 1 cm ned i kartoflerne. Kom kartoflerne i en bradepande og pensl dem med olie og krydr med salt. Kom dem i ovnen. De skal have ca. 30 min.
  3. Bland kødet med ca. 1 dl. Cremefraiche og 2 fed hvidløg. Krydr med salt og peber.
  4. Form seks bøffer af kødet og kom en enkelt skive rundt om hver bøf. Brug en tandstik til at holde baconet på plads.
  5. Rens rosenkålen og skær den i kvarte. Snit løget og det sidste fed hvidløg fint. Kom en skive bacon klippet i stykker på en pande og svits det sammen med løg, hvidløg og rosenkål. Det skal have omkring 10 minutter. Hvis du har en rest madlavningsfløde og evt. lidt revet ost kan det tilsættes, men det er på ingen måde nødvendigt.
  6. På en anden pande steges bøfferne i lidt fedtstof.
  7. Server evt. med lidt ekstra gnavegrønt.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?