Gammeldags helstegt kylling med brun sovs, kartofler og agurkesalat

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
7200 minutter
Tilberedningstid
79200 minutter
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
2386
Pris pr. Portion
4
Skrevet af
Udgivet den
Gammeldags helstegt kylling med brun sovs, kartofler og agurkesalat

Gammeldags helstegt kylling med brun sovs, kartofler og agurkesalat

  1. Tænd ovnen på 170 grader
  2. Rens kyllingen indvendig og gnid den med salt og peber både indvendig og udvendig. Sæt kyllingen på en rist over en bradepande. Hvis du smører risten er kyllingen nemmere at fjerne fra risten efterfølgende. Pensl kyllingen med smør. Hæld lidt vand i bradepanden og sæt kyllingen i ovnen. Den skal have ca. 55 min.
  3. Kog kartoflerne i en gryde med vand.
  4. Når kyllingen er færdig, hældes væden fra bradepanden i en gryde. Tilsæt fløden og jævn evt. sovsen med lidt mel oprørt i vand. Tilsæt kulør til sovsen har en passende farve.
  5. Klip kyllingen ud i passende stykker. Server med de kogte kartofler og agurkesalat.
  6. Server evt. ekstra gnavegrønt

Ingredienser:

Kylling, kartofler, kulør, smør, fløde, mel, agurkesalat

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?