Jødekager – lækker småkager

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
50 minutter
Tilberedningstid
180 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
1 personer
Kategori
Bagværk
Jul
Visninger
1586
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
4 tbsp.
Sukker (melis)
25 g
Mandler
1 stk
Æg
1 tbsp.
Kanel
275 g
Hvedemel
1/2 tsk.
Hjortetaksalt
125 g
Sukker (melis)
200 g
Smør, saltet
1 stk
Æg

Jeg elsker at bage småkager og bager altid en masse, så der også er til familien. Blandt favoritterne er jødekager, som jeg altid fik hos min mormor.
Start med at smuldr smørret i melet i en skål. Bland så sukkeret med hjortetakssaltet og kom det i skålen. Pisk ægget let sammen og ælt dejen godt. Lad dejen stå i køleskabet i nogle timer. Ælt så dejen igennem og rul den tyndt ud på et meldrysset bord. Stik runde kager ud med et glas eller andet du har og læg dem på en bageplade med bagepapir. Pensl dem med et sammenpisket æg og drys med mandler og kanel og sukker blandet sammen. Bag dine jødekager ved 200 grader i 8-10 minutter. Lad dem afkøle på en rist inden, de puttes i glas/dåser eller spises.

God appetit.



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?