Kogt skinke

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
145 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
10 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1885
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
14 stk
Peberkorn
3 stk
Gulerod/gulerødder
4 stk
Pastinak
2 stk
Porre
100 g
Selleri, rod
2 kg
Skinke, røget
2 stk
Laurbærblade

Skinke er nem at lave og kan bruges både kold og varm. Jeg nyder den enten varm med kartofler eller på rugbrød med noget godt sennep.
Du skal putte skinken i en gryde og hælde vand over, så den er dækket. Bring den i kog, imens du sørger for at fjerne skum og urenheder, der må ligge i overfladen af vandet. Skær grønsagerne i stykker og læg dem i vandet sammen med peber-korn og laurbærblade. Skinken skal koge ved svag varme i halvanden time. Herefter skal du lade den trække i tre kvarter i vandet. Skær den i tynde skiver og server den med forskelligt tilbehør.
God appetit.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?