- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 150 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 20 personer
- Kategori
- Bagværk
Jul - Visninger
- 8078
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 11, 2011
- 6 tsk.
- vanillesukker
- 200 g
- Kartoffelmel
- 375 g
- Sukker (melis)
- 375 g
- Smør, saltet
- 3 stk
- Æg
- 3 tsk.
- bagepulver
- 180 g
- Hvedemel
Piske æg og sukker godt sammen, tilsæt de øvrige ingredienser og rør det godt sammen.
Dejen skal være fast og glat, den stilles på en tallerken i køleskabet et par timer.
Rulles til små kugler, der sættes på bageplade med bagepapir. Trykkes flade med en gaffel, der er dyppet i kartoffelmel.
Ovnen skal stå på ca 200 grader, bages ca 10 min til de er let gyldne.
Gemmes i en tæt lukket kagedåse, de er normalt spist før vi når til jul 🙂
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.