fbpx

Kåldolmer med lam og svin

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1914
Pris pr. Portion
16.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
300 g
Lammefars
300 g
Svinefars
2 dl
Ris, parboiled (løse ris)
1 stk
Mellemstort hvidkålshovede
400 g
Kartofler
2 stk
Tomater
300 g
Grønne ærter - friske eller dybfrost
1 tbsp.
krydderier, salt, peber, basilikum, mm.
Kåldolmer med lam og svin

4 pæne store hvidkålsblade gives et opkog i saltvand så de bliver bløde at arbejde med. Risene koges ca. 15 min og afkøles. Farsen blandes med risen og krydderier hvorefter det fordeles i kålbladene, som lukkes eller rulles sammen.   Kartoflerne skæres i tykke skiver og råsteges på pande – tilsat lidt olie, salt peber. Ærterne koges i letsaltet vand.   Kåldolmerne svitses i olie i en sautepande, så de bliver gyldne på de to sider. Tilsæt lidt vand, læg låg på og lad det simrer til farsen er nok – ca 15 min.   Tomaterne skæres i skiver eller både til pynt. Serveringsforslag som på billede.   Velbekomme.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?