- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 35 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2812
- Pris pr. Portion
- 30.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 6, 2014
- 1 stk
- Æble øko
- 4 tbsp.
- Jomfruolivenolie øko
- 25 g
- Smør øko
- 1 stk
- Løg øko
- 250 g
- Champignon øko
- 4 stk
- Koteletter øko
- 1 tbsp.
- Jomfruolivenolie øko
- 150 g
- Glutenfri Risotto m. Safran øko
- 1 dl
- Hvidvin øko
- 4 1/2 dl
- Vand
- 1 stk
- Grøntsagsouillon terning øko
- 350 g
- Mosede tomater øko
- 1 dl
- Fløde øko
Løget skæres i små tynde stykker som svitses klare i en smule olie og smør på en varm pande.Champignonerne renses og ristes på panden når løgene er færdige.Koteletterne steges på begge sider i olie og smør på panden. Krydres med friskkværnet peber, groft salt og et drys karry.
Når koteletterne er tæt på færdigstegte, lægges de i et ovnfast fad og de ristede champignons lægges over.
½ flaske ca. 350 g mosede tomater hældes i panden og de svitsede løg vendes deri. Saucen varmes godt igennem og der tilsættes evt. 1 dl. Fløde.
Æblet skylles og renses for kærnehus og blomst og skæres i 14 – 16 skiver, som lægges i det ildfaste fad ved siden af koteletterne.
Til slut hældes saucen med løg over kødet og stilles i en ovn ved 180 grader i ca. 10 – 15 min..
Risottoen kommes i lidt varm olie på panden, og svitses i et minut eller to, hvorefter der tilsættes 1 dl. hvidvin, som koges ind ved god varme. Herefter tilsættes 4,5 dl vand kogt med en terning grøntsagsbouillon, og det hele koges ind i ca. 15 minutter, hvorefter risottoen er klar.
Nyd retten med en god flaske økologisk Valpolicella Classico
God appetit
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.