Glutenfri Risotto m. kotelet

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
35 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1717
Pris pr. Portion
30.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Æble øko
4 tbsp.
Jomfruolivenolie øko
25 g
Smør øko
1 stk
Løg øko
250 g
Champignon øko
4 stk
Koteletter øko
1 tbsp.
Jomfruolivenolie øko
150 g
Glutenfri Risotto m. Safran øko
1 dl
Hvidvin øko
4 1/2 dl
Vand
1 stk
Grøntsagsouillon terning øko
350 g
Mosede tomater øko
1 dl
Fløde øko
Glutenfri Risotto m. kotelet

Løget skæres i små tynde stykker som svitses klare i en smule olie og smør på en varm pande.Champignonerne renses og ristes på panden når løgene er færdige.Koteletterne steges på begge sider i olie og smør på panden. Krydres med friskkværnet peber, groft salt og et drys karry.
Når koteletterne er tæt på færdigstegte, lægges de i et ovnfast fad og de ristede champignons lægges over.
½ flaske ca. 350 g mosede tomater hældes i panden og de svitsede løg vendes deri. Saucen varmes godt igennem og der tilsættes evt. 1 dl. Fløde.
Æblet skylles og renses for kærnehus og blomst og skæres i 14 – 16 skiver, som lægges i det ildfaste fad ved siden af koteletterne.
Til slut hældes saucen med løg over kødet og stilles i en ovn ved 180 grader i ca. 10 – 15 min..
Risottoen kommes i lidt varm olie på panden, og svitses i et minut eller to, hvorefter der tilsættes 1 dl. hvidvin, som koges ind ved god varme. Herefter tilsættes 4,5 dl vand kogt med en terning grøntsagsbouillon, og det hele koges ind i ca. 15 minutter, hvorefter risottoen er klar.
Nyd retten med en god flaske økologisk Valpolicella Classico
God appetit

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?