- Forberedelsestid
- 40 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 1495
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 17, 2009
Kog kartoflerne i en gryde til de næsten er møre. Tilsæt så aspargeserne og kog det hele i endnu 2 min. indtil grønsagerne er møre og hæld så vandet fra. Hak rødløgene fint, riv citronskal af citronen, pres saft af citronen og bland det med olivenolien, salt og evt. 1 presset hvidløg i en stor skål. Skær de møre kartofler i skiver og de møre asparges i stykker og put det i skålen. Det hele røres godt sammen. Det kan serveres mens kartofler og asparges er varme eller stilles i køleskabet til senere servering.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.