- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 4084
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 22, 2011
Grøntsagsfyldet. Skyl og rens spinatbladene og porre. Hak spinatbladene groft, skær porrerne i tynde skiver, og tomaterne i grove tern.
Svits porreringene, de knuste hvidløg, de hakkede spinatblade og gulerødderne i olie i ca. 2-3 min. Tilsæt bagefter tomaterne og rør hytteosten i. Smag til med oregano, salt og peber.
Bechamelsovs. Varm becel i en gryde og pisk melet i. Tilsæt mælken gradvis under piskning. Kog sovsen i ca. 5 min og smag til med revet muskatnød og salt.
Lasagnen. Find et ovnfast fad på ca. 20 x 30 cm. Læg lagvis grøntsagsfyld, bechamelsovs og lasagneplader. Slut af med bechamelsovs og drys evt. med lidt reven ost (mozzarella, parmesan eller lignende).
Sæt lasagnen midt i ovnen og bag den ved 200 grader i ca. 30 min. til den er gyldenbrun og blød.
Er det friske tomater eller
Hej Anne,