Pastaret med skinke, porrer og ost

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
5651
Pris pr. Portion
15.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
500 g
Pasta - skruer, penne
3 stk
porrer
3 stk
Æg
250 ml
Creme fine 7%
1 stk
Hakkede tomater, konserves
2 stk
Hvidløg, fed
1 tsk.
Chiliflager
300 g
Skinke, kogt, tern
200 g
Mozzarella revet
Pastaret med skinke, porrer og ost

Skal det går hurtigt. Skal det være billigt og skal det være let, er denne ret god. Det er endvidere en ret, hvor man kan benytte forskellige kød/pålægsrester og så smager retten faktisk rigtigt godt.
Porrerne skæres stykker af en lille cm. og koges sammen med pastaen. Et par min. før pastaen har fået nok, hældes vandet fra og pastaen og porrerne kommes i et ildfast fad. Denne gang valgte vi at bruge “brun” pasta.
Kødet skæres i tern eller skiver blandes med pastaen og porrerne.
Hvidløgs fedene hakkes fint og kommes sammen med chiliflagerne (Vi benytter chili af egen avl – om sommeren er det frisk chili senere bliver det tørret chili)  i dåsen med de hakkede tomater og røres sammen. Efterfølgende fordeles det over pastaen.
De tre æg og Creme fine eller Milda (4% fedt) blandes og hældes over pastaen i det ildfaste fad.
Mozzarella fordeles over retten.
Kryders efter behag med salt og peber.
Bages ca. 15 – 20 min ved 200 grader.

Serveringstips: Salat (Majs og friske hakkede gulerødder, tomater og fetaost)

En kommentar

  1. Anonym sagde på januar 12, 2014 Svar

    kan i ikke skrive

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?