Madopskrifter - Find opskrift på aftensmad
  • Forside
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
    • Dessert
    • Bagværk
    • Buffet
    • Morgenmad / Brunch
    • Lunch
    • Drink
    • Madpakke
    • Natmad
    • Tilbehør
  • Tøm dit køleskab
  • Blog
  • Top 10
    • Top 10 visninger
    • Top 10 anmeldelser
  • Nyhedsbrev
a

Opret konto

CAPTCHA

Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam

Log ind

    • Opret konto
    • Bestil ny adgangskode
CAPTCHA

Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam

  • Pastaret med skinke, porrer og ost

    • Lars Eriksena
    • Hovedreta
    • Let
    • a
    • 5333
    Previous Next
         0Stemmer
    Skal det går hurtigt. Skal det være billigt og skal det være let, er denne ret god. Det er endvidere en ret, hvor man kan benytte forskellige kød/pålægsrester og så smager retten faktisk rigtigt godt. Porrerne skæres stykker af en lille cm. og koges sammen med pastaen. Et par min. før pastaen har fået nok, hældes vandet fra og pastaen og porrerne kommes i et ildfast fad. Denne gang valgte vi at bruge "brun" pasta.  Kødet skæres i tern eller skiver blandes med pastaen og porrerne. Hvidløgs fedene hakkes fint og kommes sammen med chiliflagerne (Vi benytter chili af egen avl - om sommeren er det frisk chili senere bliver det tørret chili)  i dåsen med de hakkede tomater og røres sammen. Efterfølgende fordeles det over pastaen. De tre æg og Creme fine eller Milda (4% fedt) blandes og hældes over pastaen i det ildfaste fad. Mozzarella fordeles over retten. Kryders efter behag med salt og peber. Bages ca. 15 - 20 min ved 200 grader.   Serveringstips: Salat (Majs og friske hakkede gulerødder, tomater og fetaost)    
    Facebook
    Facebook
    TWITTER
    PINTEREST
    PINTEREST
    GOOGLE
    GOOGLE
    https://vildmedmad.dk/pastaret-med-skinke-porrer-og-ost/
    INSTAGRAM

    Kommentarer

    0:20
    0:40
    15.00 kr.
    6

    Ingredienser

    500
    g
    Pasta - skruer, penne
    3
    stk
    porrer
    3
    stk
    Æg
    250
    ml
    Creme fine 7%
    1
    stk
    Hakkede tomater, konserves
    2
    stk
    Hvidløg, fed
    1
    tsk.
    Chiliflager
    300
    g
    Skinke, kogt, tern
    200
    g
    Mozzarella revet
  • Pastaret med skinke, porrer og ost Banana bread on a plate Skal det går hurtigt. Skal det være billigt og skal det være let, er denne ret god. Det er endvidere en ret, hvor man kan benytte forskellige kød/pålægsrester og så smager retten faktisk rigtigt godt. Porrerne skæres stykker af en lille cm. og koges sammen med pastaen. Et par min. før pastaen har fået nok, hældes vandet fra og pastaen og porrerne kommes i et ildfast fad. Denne gang valgte vi at bruge "brun" pasta.  Kødet skæres i tern eller skiver blandes med pastaen og porrerne. Hvidløgs fedene hakkes fint og kommes sammen med chiliflagerne (Vi benytter chili af egen avl - om sommeren er det frisk chili senere bliver det tørret chili)  i dåsen med de hakkede tomater og røres sammen. Efterfølgende fordeles det over pastaen. De tre æg og Creme fine eller Milda (4% fedt) blandes og hældes over pastaen i det ildfaste fad. Mozzarella fordeles over retten. Kryders efter behag med salt og peber. Bages ca. 15 - 20 min ved 200 grader.   Serveringstips: Salat (Majs og friske hakkede gulerødder, tomater og fetaost)     Prep Time: 0:20 Total time: 0:40 Servings: 6
  • SUNDHEDSFORMIDLERNES OPSKRIFTER

    Koldhævede frugtboller

    Koldhævede frugtboller

    Om aftenen: Vand og gær kommes i en stor skål og gæren røres ud i vandet. Tilsæt A38 og sirup. Tilsæt grahamsmel, solsikkefrø og havregryn. Til

    Læs mere
    5816 visninger
    Fiskepakker med kikærter

    Fiskepakker med kikærter

    Fremgangsmåde Tænd ovnen på 200 grader Squashen skylles og snittes i tern Cherrytomaterne skyldes og skæres i halve Hæld vandet fra kikærter

    Læs mere
    4498 visninger
    Gammeldags helstegt kylling med brun sovs, kartofler og agurkesalat

    Gammeldags helstegt kylling med brun sovs, kartofler og agurkesalat

    1. Tænd ovnen på 170 grader
    2. Rens kyllingen indvendig og gnid den med salt og peber både indvendig og udvendig. S&ae

    Læs mere
    1779 visninger
    Se flere

    OPSKRIFTER AF MESTERKOKKEN

    Røræg

    Røræg

    1: Æg og fløde røres sammen. 2: Smørret smeltes på en pande og æggeblandingen hældes på. 3: Æggemassen skal stivne ved svag til middel varme,

    Læs mere
    983 visninger
    Æblesalat

    Æblesalat

    Skær æblerne i mindre stykker Rør dem sammen med fromage blanc i en skål Skær løg og selleri i små stykker og rør det sammen med de andre ingr

    Læs mere
    1633 visninger
    Belgiske vafler

    Belgiske vafler

    Mel, bagepulver, vanillekorn, citronskal og æggeblommer blandes i en skål. Smelt smøren og bland den og kærnemælk i skålen. I en anden skål pis

    Læs mere
    741 visninger
    Se flere

    Følg os rundt omkring på nettet

    Facebook
    Facebook
    TWITTER
    PINTEREST
    PINTEREST
    GOOGLE
    GOOGLE
    https://vildmedmad.dk/pastaret-med-skinke-porrer-og-ost/
    INSTAGRAM
    © 2009-2019 Vild Med Mad ApS - Alle rettigheder forbehodes | Vild Med Mad's
    • brugerbetingelser
    • Information om Vild Med Mad