Lyngryde

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Sværhedsgrad
Let
Kategori
Hovedret
Natmad
Visninger
145
Pris pr. Portion
Skrevet af
Udgivet den
Lyngryde

Inviterer man til åbent hus” er det jo svært på forhånd at vide, hvor mange der skal laves mad til. En gryderet som her med hakket kød kan strække til få eller mange alt efter tilbehør.

 

Vareforbrug (ca. 10 pers.):

 

1 kg hakket oksekød 35 g smør el. margarine 3-4 log 2 porrer 2 æbler 1 tsk. karry 1 tsk. chilipulver 3 ds. flåede tomater 1 pk. saltnødder (ca. 300 g) salt

 

1 pk. bacon (ca. 350 g) evt. meljævning

 

Tilberedningstid: 15-20 minutter

 

Til servering:

Kokosmel

Flute

Grøn salat

 

Fremgangsmåde:

 

  1. Brun kødet i fedstoffet i en stegegryde.

 

  1. Pil løgene og hak dem. Rens porrerne og snit dem fint. Skræl æblerne, fjern kernehuset, og hak dem.

 

  1. Kom løg, porrer, æbler, karry og chilipulver i gryden og lad det svitse i nogle minutter

 

  1. Tilsæt tomater og væde plus nødder. Smag retten til. Havn evt. med lidt meljævning.

 

  1. Skær baconen i strimler og steg dem på en tør pande. Kom dem over retten lige før servering.

 

  1. Servér retten fra gryden med tilbehøret ved siden af.

 

Kan serveres med:

Løse ris.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?