Lynstegt kammusling med rosmarin

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Forret
Visninger
1498
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Flûtes
1 stk
Rosmarin, kviste
8 stk
Kammuslinger
1 tbsp.
Smør, saltet
3 tbsp.
Olivenolie
3 tbsp.
Hvedemel

Lynstegte kammuslinger med rosmarin
1) Kom kammuslingerne i en lille skål, tilsæt mel og rør forsigtigt rundt.
2) Tænd ovnen og lun flútes.
3) Varm en pande op til høj temperatur, tilsæt olie.
4) Kom kammuslingerne på og steg til de er gyldne (MAX 1 minut med mindre de er KÆMPE store – ellers bliver de seje).
5) Kom rosmarinen på panden og steg et kort øjeblik.
6) Anret på en tallerken med kammuslinger, stegt rosmarin, flútes og smør til.
Velbekomme!

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?