FORLOREN HARE

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Visninger
44
Pris pr. Portion
Skrevet af
Udgivet den
FORLOREN HARE

Vareforbrug (4 pers.):

0,75 dl revet franskbrød 1 dl fløde 500 g hakket oksekød 1 dl mineralvand 1 spsk. sennep 3 finstødte enebær salt, peber 100 g bacon 2 små løg smør eller margarine til bradepanden

Tilberedningstid: ca. 1 time, heraf

  1. 45 min. i ovnen.

Ovntemperatur: 225°.

Til sauce:

1,5 dl bouillon 1 spsk. hvedemel 1 dl fløde salt, peber ribs- eller rønnebærgelé

Fremgangsmåde:

 

  1. Lad brødet suge i fløden. Rør kødet med raspblandingen, mi neralvand, sennep, enebær, salt og peber.

 

  1. Skær 3 af baconskiverne i strimler og svits dem på en tør, varm pande. Pil og hak løgene og svits dem med baconen. Rør blandingen i farsen.

 

  1. Pensl en bradepande med fedt- stof. Form farsen som et brød og læg det i bradepanden. Dæk med resten af baconskiverne og bradepanden i ovnen ca.45 min. ved 225°.

 

  1. Læg «haren» på et varmt fad og hold den varm.

 

  1. Varm bouillonen op og kog bra depanden af hermed. Si skyen over i en gryde og kog op. Rør melet ud i lidt af fløden og jævn skyen hermed, tilsæt resten af fløden og kog nogle minutter. Smag til.
  1. Skær «haren i skiver og servér

med saucen.

Kan serveres med:

Brunede kartofler og ribs- eller rønnebærgelé.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?