- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 19490
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 19, 2011
- 1 stk
- Broccoli
- 1 kg
- Kartofler
- 2 tsk.
- Havsalt
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 2 tbsp.
- Olivenolie
- 1 dl
- Olivenolie
- 1 stk
- Svinefilet, helt afpudset, rå
- 1 tbsp.
- Rapsolie
- 1 tbsp.
- Citronsaft
- 1 tsk.
- Fem slags peberkorn & koriander på kværn
- 4 stk
- Hvidløg, fed
- 4 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 tsk.
- Havsalt
- 2 tbsp.
- Smør, saltet
- 200 g
- Markchampignoner
- 1 tbsp.
- Citronsaft
- 4 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 1 tbsp.
- Rapsolie
- 1 tsk.
- Paprika
Hvidløgsmarineret svinefilet med bløde løg, cremet champignonsovs, grovfritter og broccoli:
Købte en svinefilet med marinade, ellers marineres fileten i olivenolie med masser af hvidløg, paprika, salt og peber. Steg løgringe bløde og krydr med lidt salt og peber fra kværn. Læg til side. Brun fileten hurtigt af ved høj varme på begge sider, og kom løgene ved. Lad kødet steg færdigt ved medium varme i ca. 20 minutter, hvor den vendes jævnligt undervejs.
Champignon-sovs: Svits champignon-stykker af i lidt olie, og krydr med lidt paprika, salt og peber. Hæld fløde ved, og lidt citronsaft. Lad det koge ind til det har en cremet konsistens, og smag til.
Skrub kartofler og skær i både, kom i et fad med bagepapir og dryp over med en god olivenolie. Krydr med havsalt og grov peberblanding fra kværn. Steges i ovn ved 200 grader i ca. 50 minutter. Drys over med lidt ekstra havsalt ved servering.
Tilbehør: Dampet broccoli (dampes ca. 3 minutter)
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.