Indbagt oksefilet

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
35 minutter
Tilberedningstid
105 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
3694
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Løg eller zittauerløg
50 g
Smør, saltet
800 g
Oksefilet
250 g
Champignon
3 tbsp.
Vand
1 stk
Æg
180 g
Hvedemel
150 g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt

Smelt halvdelen af smørret i en stor stegegryde og lad det blive gyldent. Gnid kødet med salt og peber og brun fileten i smørret på alle sidder. Lad den så trække. Skær maragrinen i mindre stykker og smuldr den i melet. Ælt det sammen med vandet og lad dejen stå koldt i en halv time. I en lille gryde smeltes den sidste del smør. Hak løget og svits det i gryden. Skær champignonerne i midre stykker og suater dem sammen med løget i smørret. Dejen rulles ud stor nok til at nå omkring oksefileten. Læg kødet i et ildfast fad, hæld champignonerne over og fold dejen uden om. Luk dejen godt til omkring kødet. Pisk ægget sammen og pens dejen med det. Bag det i ovnen ved 200 grader i 40 min.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?