- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 105 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3694
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 23, 2009
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 50 g
- Smør, saltet
- 800 g
- Oksefilet
- 250 g
- Champignon
- 3 tbsp.
- Vand
- 1 stk
- Æg
- 180 g
- Hvedemel
- 150 g
- Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
Smelt halvdelen af smørret i en stor stegegryde og lad det blive gyldent. Gnid kødet med salt og peber og brun fileten i smørret på alle sidder. Lad den så trække. Skær maragrinen i mindre stykker og smuldr den i melet. Ælt det sammen med vandet og lad dejen stå koldt i en halv time. I en lille gryde smeltes den sidste del smør. Hak løget og svits det i gryden. Skær champignonerne i midre stykker og suater dem sammen med løget i smørret. Dejen rulles ud stor nok til at nå omkring oksefileten. Læg kødet i et ildfast fad, hæld champignonerne over og fold dejen uden om. Luk dejen godt til omkring kødet. Pisk ægget sammen og pens dejen med det. Bag det i ovnen ved 200 grader i 40 min.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.