Tomatbrød med serrano

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Visninger
824
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
8 stk
Skinke - Bayonne, Serrano, Parma
1/2 bdt.
Persille, bredbladet
3 stk
Tomater
1 stk
Franskbrød, italiensk
1 stk
Hvidløg, fed
1 tsk.
Havsalt
1 tsk.
Peber, friskkværnet
4 tbsp.
Olivenolie

Tomatbrød med serrano
Franskbrødet skal være et fast og tungt brød, f.eks. lækkert italiensk. Hvis du har noget tørt brød, kan det ristes og bruges ( husk at bruge mere olivenolie, hvis brødet er tørt/ristet).
1) Hak tomaterne fint, hak hvidløg fint, hak persille fint.
2) Kom tomater, hvidløg og persille i en skål med lidt olivenolie, salt og peber. Rør rundt.
3) Kom blandingen på 4 skiver brød og lad det trække 5 minutter.
4) Kom serranoskinke oven på hver skive og drys med lidt persille.
Velbekomme!

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?