Tomatbrød med serrano

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Visninger
935
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
8 stk
Skinke - Bayonne, Serrano, Parma
1/2 bdt.
Persille, bredbladet
3 stk
Tomater
1 stk
Franskbrød, italiensk
1 stk
Hvidløg, fed
1 tsk.
Havsalt
1 tsk.
Peber, friskkværnet
4 tbsp.
Olivenolie

Tomatbrød med serrano
Franskbrødet skal være et fast og tungt brød, f.eks. lækkert italiensk. Hvis du har noget tørt brød, kan det ristes og bruges ( husk at bruge mere olivenolie, hvis brødet er tørt/ristet).
1) Hak tomaterne fint, hak hvidløg fint, hak persille fint.
2) Kom tomater, hvidløg og persille i en skål med lidt olivenolie, salt og peber. Rør rundt.
3) Kom blandingen på 4 skiver brød og lad det trække 5 minutter.
4) Kom serranoskinke oven på hver skive og drys med lidt persille.
Velbekomme!

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?