- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 10 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
- Visninger
- 1389
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 15, 2009
- 8 stk
- Skinke - Bayonne, Serrano, Parma
- 1/2 bdt.
- Persille, bredbladet
- 3 stk
- Tomater
- 1 stk
- Franskbrød, italiensk
- 1 stk
- Hvidløg, fed
- 1 tsk.
- Havsalt
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 4 tbsp.
- Olivenolie
Tomatbrød med serrano
Franskbrødet skal være et fast og tungt brød, f.eks. lækkert italiensk. Hvis du har noget tørt brød, kan det ristes og bruges ( husk at bruge mere olivenolie, hvis brødet er tørt/ristet).
1) Hak tomaterne fint, hak hvidløg fint, hak persille fint.
2) Kom tomater, hvidløg og persille i en skål med lidt olivenolie, salt og peber. Rør rundt.
3) Kom blandingen på 4 skiver brød og lad det trække 5 minutter.
4) Kom serranoskinke oven på hver skive og drys med lidt persille.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.