Kalkun i fad – let og hurtig

Bedømmelse: 4.0/5. Fra 1 afstemning.
Vent venligst…
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
75 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
5 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
8175
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
900 g
kalkun
1 kg
Kartofler
5 dl
Fløde 9 %
1 tbsp.
Salt, groft
3 tsk.
Peber, friskkværnet
3 tsk.
Paprika
1 stk
Pakke bacon i skiver
Kalkun i fad – let og hurtig

Kalkun i fad er en let og hurtig ret, der smager særdeles godt.
Der skal bruges et kalkun bryst, som krydders med peber og paprika. Baconskiverne bruges til at dække kalkunbrystet – dels er baconskiverne med til at give smag og dels er de med til at kødet ikke bliver tørt. Fadet med kalkunbrystet indpakket i bacon sættes i en forvarmet ovn – 235 grader i ca. 25 min. Derefter tilsættes kartoflerne, der er skåret i skriver og vendt i lidt olivenolie tilsat paprika, peber og salt.
Fadet med kalkunbrystet og kartoflerne sættes igen i ovnen nu ved 165 grader i ca. 25 min. Inden det sættes i ovnen drysses med paprika, peber og lidt salt.
Fadet tages ud af ovnen og fløden hældes over kartoflerne. Sættes igen i ovnen i ca. 25 min. ved 165 grader.
Som tilbehør kan der eventuelt serveres en salat.


En kommentar

  1. Anonym sagde på maj 16, 2010

    Jeg har lige lavet denne ret

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?