Pikante koteletter

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Visninger
1479
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
4 stk
Løg eller zittauerløg
3 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
1 stk
Selleri, rod
1 1/2 dl
Tomatpure
2 stk
Æble / æbler
6 stk
Fadkoteletter
1 tsk.
Paprika

Koteletterne bankes let. Brunes på panden i lidt fedtstof, drysses med salt. Når de er brunede lægges de i et ildfast fad. Selleri og æbler rives groft, brunes let sammen med skiveskårne løg. Denne blanding fordeles ovenpå koteletterne. En sovs af tomatpure og fløde varmes på panden. Sovsen hældes over i fadet med koteletter. Dette sættes i ovnen i 30 – 45 minutter. Pas på det ikke bliver mørkt på oversiden. Serveres med ris eller kartoffelmos.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?