- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Visninger
- 1479
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 16, 2010
- 4 stk
- Løg eller zittauerløg
- 3 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 1 stk
- Selleri, rod
- 1 1/2 dl
- Tomatpure
- 2 stk
- Æble / æbler
- 6 stk
- Fadkoteletter
- 1 tsk.
- Paprika
Koteletterne bankes let. Brunes på panden i lidt fedtstof, drysses med salt. Når de er brunede lægges de i et ildfast fad. Selleri og æbler rives groft, brunes let sammen med skiveskårne løg. Denne blanding fordeles ovenpå koteletterne. En sovs af tomatpure og fløde varmes på panden. Sovsen hældes over i fadet med koteletter. Dette sættes i ovnen i 30 – 45 minutter. Pas på det ikke bliver mørkt på oversiden. Serveres med ris eller kartoffelmos.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.