Pizza m. pesto-olie.

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Kategori
Frokost
Hovedret
Natmad
Visninger
5248
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 stk
Hvidløg, fed
1 1/2 tbsp.
Majsolie
2 knsp.
Chili, stødt eller tørret
2 tsk.
Pesto, rød eller grøn
150 g
Smelteost, revet ost 30+
3 stk
Ananasringe
1/2 stk
Pasta sauce
200 g
Skinkestrimler
5 stk
Friske champignon i skiver
1 stk
Pizza bund fra køleboks
1 stk
Løg eller zittauerløg
Pizza m. pesto-olie.

En lækker pizza… hvor pesto-olien gør udslaget. Så hurtig, nem og velsmagende, at det ikke kan betale sig at gå til “pizza-smeden”.
Allerbedst er en hjemmelavet pesto, men her har jeg brugt en på glas. Den grønne pesto røres med olie, chillipulver og presset hvidløg… og stille til side.
Forvarm ovnen til 210 grader.
Den færdigkøbte pizzabund lægges på en bageplade… evt. med et ekstra stykke bagepapir under.
Den smørres med tomatsovs og drysses med 1/3 af det revet ost.
Ovenpå lægges løgringe og friske champignoner i skiver.
Slut af med skinke i strimler, ananas og revet ost. Over det… hældes pesto-olien.
Pizzaen sættes i ovnen i 20 minutter. Herefter slukkes der for ovnen… og den står på eftervarme i ca. 10 minutter.




Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?