- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Frokost
Hovedret
Natmad - Visninger
- 5248
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 20, 2010
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 1 1/2 tbsp.
- Majsolie
- 2 knsp.
- Chili, stødt eller tørret
- 2 tsk.
- Pesto, rød eller grøn
- 150 g
- Smelteost, revet ost 30+
- 3 stk
- Ananasringe
- 1/2 stk
- Pasta sauce
- 200 g
- Skinkestrimler
- 5 stk
- Friske champignon i skiver
- 1 stk
- Pizza bund fra køleboks
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
En lækker pizza… hvor pesto-olien gør udslaget. Så hurtig, nem og velsmagende, at det ikke kan betale sig at gå til “pizza-smeden”.
Allerbedst er en hjemmelavet pesto, men her har jeg brugt en på glas. Den grønne pesto røres med olie, chillipulver og presset hvidløg… og stille til side.
Forvarm ovnen til 210 grader.
Den færdigkøbte pizzabund lægges på en bageplade… evt. med et ekstra stykke bagepapir under.
Den smørres med tomatsovs og drysses med 1/3 af det revet ost.
Ovenpå lægges løgringe og friske champignoner i skiver.
Slut af med skinke i strimler, ananas og revet ost. Over det… hældes pesto-olien.
Pizzaen sættes i ovnen i 20 minutter. Herefter slukkes der for ovnen… og den står på eftervarme i ca. 10 minutter.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.