Pocheret æg m/ bagte tomater

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
2 personer
Kategori
Lunch
Morgenmad / Brunch
Natmad
Tilbehør
Visninger
938
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 knsp.
Salt, groft
1 knsp.
Peber, friskkværnet
1 tsk.
Olivenolie
2 skive(r)
Franskbrød
1 knsp.
Oregano, tørret
4 stk
Tomater
4 skive(r)
Sprødstegt bacon
1 l
Vand
2 stk
Æg
1 knsp.
Salt, groft
Pocheret æg m/ bagte tomater

Pocheret æg m/ bagte tomater

Kræver at man øver sig et par gange..har jeg erfaret, da det er første gang jeg prøver det af.

Bagte tomater: Halver store tomater og krydr med oregano, lidt salt og peber og dryp over med lidt olivenolie. Bages ca. 30 minutter ved 200 grader.

Pocheret æg: Slå ægget ud i en tallerken. Kog vandet op i en gryde, til kogepunktet og skru ned, så det småkoger. Havde ikke eddike så tilsatte kun et knips salt.

Prøvede at tilsætte to æg på en gang, og det gik ikke så godt, så jeg koncentrerede mig om det ene.

Brug to spiseskeer til at vende æggehviden om blommen, så den samles pænt (det skal gå lidt stærkt).

Kog ægget 4 minutter.

Læg det ovenpå de bagte tomater, og server med bacon og hjemmebagt brød.

Velbekomme!

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?