Skiden æg m. kartofler

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
3 personer
Kategori
Frokost
Hovedret
Påske
Visninger
6690
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
30 g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
1/2 stk
Bouillon, fisk
600 g
Kartofler
2 dl
Sødmælk
2 dl
Vand
6 stk
Æg
2 tbsp.
Hvedemel
3 tsk.
Sennep
Skiden æg m. kartofler

En lækker ret med et utiltalende navn. Serveres hovedsalig påskelørdag.
Kog kartoflerne i ca. 12 minutter og lad dem stå i vandet i 10 minutter
Lav imens den opbagte sovs, ved at røre mel ud i smeltet margarine.
Tilsæt fiskebouillonterning som er opløst i vandet
Rør det hele godt sammen og tilsæt mælken lidt af gangen, til den får den ønskede konsistens
Lad sovsen simre i 5 minutter under omrøring
Kog æggene i 7 minutter så de bliver let smilende.
Pil skallen af og skær dem i halve
Sluk for sovsen og tilsæt stærk sennep i ønskede mængde… smag til med salt og peber
Server retten med et drys kapersVariation:
Server retten med rugbrød og rødbeder
Eller… på ristet franskbrød med et drys af sprødstegt bacontern

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?