Citron budding

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
140 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Dessert
Visninger
3291
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 dl
Sukker (melis)
4 dl
Sødmælk
1 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
1 tsk.
Citronskal, revet
4 stk
Husblas, blade
2 tbsp.
Citronsaft
Citron budding

Læg husblassen i blød i koldt vand.
Riv og pres den økologiske citron.
Kog mælk, fløde og sukker sammen… og tilsæt citronskal og saft.
Si den kogende væske og tilsæt husblassen, som er trykket fri for vand.
Rør det hele godt sammen… og hæld i portionsglas.
Desserten skal stå mindst et par timer i køleskabet.
Server desserten med syltede jordbær eller kirsebærsauce.

2 comments

  1. Den ukendte kok sagde på oktober 26, 2011

    Hej Pia, retten bringer gode

    No votes yet.
    Please wait...
  2. Den ukendte kok sagde på oktober 26, 2011

    Hej Lars. Håber den er ligeså

    No votes yet.
    Please wait...

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?