Squash med smør og parmesan ost

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
2 personer
Kategori
Forret
Visninger
96
Pris pr. Portion
Skrevet af
Udgivet den
1 1
Squash
Squash med smør og parmesan ost

Denne her kræver lidt forberedelsestid, men ikke meget arbejde.

Det tager ca. 12 timer i forberedelsestid.

Ingredienser:

1 stor Squash

Smør

5 fed Hvidlød

Frisk timian

Parmasanost

Salt & Peber

Start med at vaske squash´en. Del den i store stykker og skær dem så i kvarte og skær det meste af det hvide fra. Der skal sidde lidt af de hvide tilbage (ca 5 mm). Grill dem hårdt, evt på en pande med en lille smule olie, så de får lidt farve på begge sider uden at blive tilberedt. Nu skal de tørres i ovnen i ca 10 -12 timer ved 55˚C. Det er vigtigt at der noget “squashkød” (det hvide) på, da de ellers bliver lidt gummi-agtige at tygge i. Køles herefter ned og gem dem i køleskabet til de skal bruges, de kan sagtens holde sig et par dage.

Når det bliver tid til servering sauteres (steges let uden at tage farve) i en god klat smør med knuste hvidløg og en dusk timian, plus lidt salt og peber.

Anret evt på et stykke ristet brød eller server til dampet torsk eller lign.

På billedet er der brugt en gedeost også, men pas på at osten ikke bliver for dominerende i smag, da squash´en så forsvinder i retten.

 

  1. God appetit :-)
    22683

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?