- Forberedelsestid
- 40 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 5710
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 17, 2011
- 1 stk
- Citron - gerne økologisk
- 3 stk
- rødløg
- 3 stk
- Hvidløg, fed
- 1 kg
- Bagekartofler
- 3 stk
- Lammekød, filet, koteletter, nakkefilet, culotte
- 5 stk
- Laurbærblade
- 2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 bdt.
- Timian, kviste (frisk)
- 1 tsk.
- Havsalt
- 2 knsp.
- Rosmarin
- 3 stk
- Æble / æbler
- 1 kg
- Blandede rodfrugter, fx pastinakker, gulerødder og selleri
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 1 tbsp.
- Olivenolie
- 5 stk
- Rødbede
- 1 tsk.
- Havsalt
- 1 tbsp.
- Olivenolie
- 1 bdt.
- Mynteblade
- 1 l
- Græsk yoghurt 10 %
- 1 tbsp.
- Citronsaft
- 3 stk
- Hvidløg, fed
Endnu engang prøver jeg at