Rejecocktail

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Frokost
Visninger
4891
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
4 stk
Asparges, konserves
1 stk
Avocado
1 stk
Citron - gerne økologisk
200 g
rejer
1/2 stk
Salat, Iceberg, rå
8 stk
Cherry tomater
1 dl
Creme fraiche 18 %
2 tbsp.
Tomatketchup
1/2 tsk.
Salt, groft
1/2 tsk.
Peber, friskkværnet
1 tsk.
Paprika
1 tsk.
Sukker (melis)

Dressing:
Creme fraiche, paprika, sukker, salt, peber og ketchup røres godt sammen og stilles på køl i en time.
Rejecocktail:
Salaten snittes fint. Avokado og asparges skæres i små stykker og tomaterne skæres i fine både. Si væden fra rejerne. I portionsskåle anrettes reje cocktailen ved at lægge salat, rejer, avokado, asparges og så tomaterne i skålene. Hæld lidt dressing over portionerne inden servering og lad resten være i en skål. Server med en halv skrive citron og brød.



En kommentar

  1. Sue (not verified) sagde på februar 23, 2012

    Hvad er ernæringen af det her

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?