- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
Frokost - Visninger
- 4891
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 13, 2009
- 4 stk
- Asparges, konserves
- 1 stk
- Avocado
- 1 stk
- Citron - gerne økologisk
- 200 g
- rejer
- 1/2 stk
- Salat, Iceberg, rå
- 8 stk
- Cherry tomater
- 1 dl
- Creme fraiche 18 %
- 2 tbsp.
- Tomatketchup
- 1/2 tsk.
- Salt, groft
- 1/2 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 1 tsk.
- Paprika
- 1 tsk.
- Sukker (melis)
Dressing:
Creme fraiche, paprika, sukker, salt, peber og ketchup røres godt sammen og stilles på køl i en time.
Rejecocktail:
Salaten snittes fint. Avokado og asparges skæres i små stykker og tomaterne skæres i fine både. Si væden fra rejerne. I portionsskåle anrettes reje cocktailen ved at lægge salat, rejer, avokado, asparges og så tomaterne i skålene. Hæld lidt dressing over portionerne inden servering og lad resten være i en skål. Server med en halv skrive citron og brød.
Hvad er ernæringen af det her