Rødvinsporcherede æg

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Sværhedsgrad
Svær
Kategori
Buffet
Frokost
Visninger
15
Pris pr. Portion
Skrevet af
Udgivet den
Rødvinsporcherede æg
Til en frokost, hvor De vil servere noget helt specielt, skulle De prøve denne opskrift.
Vareforbrug (4 pers.):
5 dl vand 1 tsk. eddike 1 tsk. salt 4 æg
Til sauce:
3 dl rødvin 1 hakket løg 1 fed knust hvidløg 1 buket garni 2 spsk. smør eller margarine 12 spsk. hvedemel
salt, peber 4 skiver sandwichbrød 4 spsk. smør eller margarine 2 dl hakket persille
Tilberedningstid:
ca. 45 min.
Fremgangsmåde:
1. Begynd med saucen. Kog rød- vinen nogle minutter med løg, hvidløg og bouquet garni. Jævn med en smørbolle med salt og peber. og smag til
2. Kog vandet med eddike og salt. Slå æggene ud i en kop et ad gangen og lad dem forsigtigt glide ned i vandet. Kog ca. 3 min
3. Steg brødskiverne i fedtstof på en pande, så de bliver sprøde.
4. Anret brødskiverne på hver sin tallerken, læg æggene på og hæld den varme sauce over.
drys med persille.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?