Skovridderens farsret

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Sværhedsgrad
Svær
Kategori
Buffet
Hovedret
Visninger
1917
Pris pr. Portion
Skrevet af
Udgivet den
Skovridderens farsret
Vareforbrug (4 pers.):
2 store, kogte kartofler 500 g hakket oksekød salt, peber 5 enebær 1 æg 22-3 dl fløde 10 finthakkede, syltede perleløg smør eller margarine til bradepanden
Til sauce:
11 svampe (ca. 500 g) (kantareller eller champignoner)
2 spsk. smør eller margarine 3 dl stegesky og bouillon 12 dl reven myseost 6 enebær salt, peber 1-2 tsk. maizenamel 2 dl creme fraiche
Tilberedningstid:
ca. 12 time, heraf ca. 1 time i ovnen.
Ovntemperatur: 175 grader
Fremgangsmåde:
1. Pil og mos kartoflerne og bland dem med kødet. Krydr med salt og peber.

2. Stød enebærrene og rør dem i farsen sammen med æg, fløde og løg.

3. Rør farsen til den er smidig. Form til et «brød», som lægges i en smurt bradepande eller i en ovnfast form.

4. Steg ca. 1 time ved 175°. Pensl af og til med stegeskyen.
5. Rens svampene og hak dem. Lad dem småsnurre i fedtstof ca. 15 min.

6. Læg farsbrødet på et varmt fad og kog bradepanden af med
bouillon.

7. Si skyen over svampene. Smag til med myseost, hele enebær, salt og peber. Rør maizename let ud i creme fraiche bog jævn svampesaucen hermed.

Tag enebærrene op og hæld saucen over farsen på serveringsfadet.



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?