Rucolapesto

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
1 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
1647
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
50 g
Mandler
1 tsk.
Havsalt
1 tsk.
Peber, friskkværnet
1/2 dl
Olivenolie
50 g
Parmesan, frisk
250 g
Rucola
1 tsk.
Citonsaft
1 stk
Hvidløg, fed

Rucolapesto
1) Skyl og rengør rucola og lad det dryppe af.
2) Smut mandlerne og hak dem groft. Rist dem kort på en varm pande.
3) Skær parmesan i mindre stykker og hak hvidløget fint.
4) Kom alle ingredienser i en blender og blend til en grov masse.
5) Smag evt. til med havsalt, peber og/eller citronsaft.
Velbekomme!

3 comments

  1. Anonym sagde på august 19, 2012 Svar

    Hej.

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Den ukendte kok sagde på august 22, 2012 Svar

    Hej Susan

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  3. Anonym sagde på august 22, 2012 Svar

    Hej Lars.

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?