- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Forret
Frokost
Mortens aften - Visninger
- 1725
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 24, 2009
- 1/2 stk
- Salat, Romaine, romersk, rå
- 2 tbsp.
- Valnøddeolie
- 1 tbsp.
- Balsamico (eddike) lys og mørk
- 50 g
- Valnøddekerner
- 1 stk
- Berberi andebryst
- 100 g
- Rucolasalat
Til denne salat blandes en marinade af valnøddeolie og balsamicoeddike, som smages til med salt og peber efter ønske.
Andebrystet ridses på fedtsiden og steges på en varm pande i syv minutter på hver side. Begynd med fedtsiden. Krydr andebrystet med salt og peber og lad det trække, mens du tilbereder resten af salaten. Valnødderne ristet på en varm pande og hakkes i grove stykker. I et fad lægges de skyllede salater revet i ønsket størrelse. Hæld marinaden over og drys med valnødderne. Skær andebrystet i tynde skiver og læg dem over salaten.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.