Salat med andebryst

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Forret
Frokost
Mortens aften
Visninger
1508
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1/2 stk
Salat, Romaine, romersk, rå
2 tbsp.
Valnøddeolie
1 tbsp.
Balsamico (eddike) lys og mørk
50 g
Valnøddekerner
1 stk
Berberi andebryst
100 g
Rucolasalat

Til denne salat blandes en marinade af valnøddeolie og balsamicoeddike, som smages til med salt og peber efter ønske.
Andebrystet ridses på fedtsiden og steges på en varm pande i syv minutter på hver side. Begynd med fedtsiden. Krydr andebrystet med salt og peber og lad det trække, mens du tilbereder resten af salaten. Valnødderne ristet på en varm pande og hakkes i grove stykker. I et fad lægges de skyllede salater revet i ønsket størrelse. Hæld marinaden over og drys med valnødderne. Skær andebrystet i tynde skiver og læg dem over salaten.




Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?