Sprøjteposer
Udben kyllingen fra ryggen og sy den sammen når du har taget skroget ud. Fyld den med flæske, lamme eller kyllingefars fra en sprøjtepose. Du kan også bruge posen når du skal lave små kyllingefrikadeller eller farsboller til suppen.Sprøjt direkte på en varm pande eller i en gryde med kogende bouillon
Stegetermometer
En kylling må hverken få for meget eller for lidt. Temperaturen i midten af kødet skal være 75 grader og husk at check at stegetermometeret ikke berører benene da man så ikke kan regne med målingen. Hvor lang tid kødet skal have afhænger af hvilken udskæring der er tale om
Nål og tråd
Udbenet kylling skal sys eller have et stort grillspyd til at holde det sammen. Tråden kan også bruges til at holde lår tæt på bryststykkerne, så de ikke bliver tørre under stegning. Ved at binde lårene tæt til kyllingen beskytter det brystet for ikke at tørre ud
Udbener kniv
Gør det nemt at partere en kylling,da kniven kan gå helt tæt på ben og skrog uanset om kyllingen er rå eller tilberedt.
Kødøkse
Måske en luksus, men en økologisk kylling har både kraftig smag og kraftige knogler og så undgår du at ødelægge dine skarpe knive. Skal du hakke dit kyllingeskrog til suppe, så går det som en leg og du bruger mindre vand til at dække kyllingen med.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.