Tarteletter med spinat

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
25 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Hovedret
Visninger
2049
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
2 tbsp.
Smør, saltet
1/2 kg
Spinat- frisk eller dybfrost
8 stk
Tarteletter

Denne tartelet er et godt alternativ til den traditionelle tartelet hvis man ikke er til kød eller vil prøve noget andet.
Start med at skylle spinaten og skær så stilkene af. Smelt smørret i en gryde og damp spinaten nogle minutter. Ryst mel og fløde rigtig godt sammen og hæld det i gryden. Smag fyldet til med salt og peber og hæld det i de lunede tarteletter.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?