Steg ved den rigtige temperatur
Når du steger på pande eller griller, kan der dannes stegemutagener. Jo længere og kraftigere du steger, des flere dannes […]
Når du steger på pande eller griller, kan der dannes stegemutagener. Jo længere og kraftigere du steger, des flere dannes […]
Mange er afskrækkede fra at stege i fedt, da de tror, det giver en del ekstra kalorier og fedt til […]
At grille er en yndet disciplin i de danske sommermåneder. Det er dog vigtigt at have hjernen med under armen, […]
Mikrobølgeovnen har i mange år haft ry som værende et dovent madlavningsredskab, men det er helt ved siden af. Faktisk […]
Du har helt sikkert sket fødevarer angrebet af mug før eller siden. Mug viser sig som en grønlig, pelset svamp. […]
Madspild er en af samfundets hotteste trends lige nu, men det er heldigvis meget mere end bare en trend – […]
Fødevarestyrelsen anbefaler, at du koger alle former for frosne bær, inden de serveres eller anvendes. Det skyldes, at de frosne […]
Det siger næsten sig selv, men valg altid opbevaring i materialer, der passer til den type af fødevarer, du ønsker […]
Hvidvin er en yndet smagsgiver til friske retter og særligt retter med fisk. Vær opmærksom på, at du skal reducere […]
Mange vindrikkere insisterer på, at vinen skal stå og trække luft, inden den bliver drukket. Det kan også være en […]