- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 155 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
- Visninger
- 2966
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 2, 2009
- 1 1/2 stk
- Agurk
- 1 1/2 tbsp.
- Citronsaft
- 2 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 4 stk
- Husblas, blade
- 100 g
- Flødeost, naturel
Agurkemoussen er en lækker forret. Server den sammen med røget skinke og lidt brød.
Du skal skrælle agurken og derefter rive den groft. I en gryde blander du fløde og flødeost sammen ved svag varme. Lad husblassen bløde op i ti minutter og bland den så i gryden. Lad den langsomt smelte under omrøring. Bland det så i agurken og tilsæt lidt salt, peber og citronsaften. Smør en form med olien og hæld moussen ned i den. Lad moussen blive stiv ved at stå i køleskabet nogle timer.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.