Agurkemousse

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
35 minutter
Tilberedningstid
155 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Visninger
1435
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 1/2 stk
Agurk
1 1/2 tbsp.
Citronsaft
2 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
4 stk
Husblas, blade
100 g
Flødeost, naturel

Agurkemoussen er en lækker forret. Server den sammen med røget skinke og lidt brød.
Du skal skrælle agurken og derefter rive den groft. I en gryde blander du fløde og flødeost sammen ved svag varme. Lad husblassen bløde op i ti minutter og bland den så i gryden. Lad den langsomt smelte under omrøring. Bland det så i agurken og tilsæt lidt salt, peber og citronsaften. Smør en form med olien og hæld moussen ned i den. Lad moussen blive stiv ved at stå i køleskabet nogle timer.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?