Agurkemousse

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
35 minutter
Tilberedningstid
155 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Visninger
2959
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 1/2 stk
Agurk
1 1/2 tbsp.
Citronsaft
2 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
4 stk
Husblas, blade
100 g
Flødeost, naturel

Agurkemoussen er en lækker forret. Server den sammen med røget skinke og lidt brød.
Du skal skrælle agurken og derefter rive den groft. I en gryde blander du fløde og flødeost sammen ved svag varme. Lad husblassen bløde op i ti minutter og bland den så i gryden. Lad den langsomt smelte under omrøring. Bland det så i agurken og tilsæt lidt salt, peber og citronsaften. Smør en form med olien og hæld moussen ned i den. Lad moussen blive stiv ved at stå i køleskabet nogle timer.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?