Farsgryde

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Sværhedsgrad
Let
Kategori
Hovedret
Mad fra mellemøsten
Visninger
973
Pris pr. Portion
Skrevet af
Udgivet den
Farsgryde

En farsgryde fra Mellemøsten, lyder det ikke spændende?

 

Vareforbrug (4 pers.):

 

2 løg 2 spsk. smør, margarine eller olie 500 g hakket kød (blandet) 1 grøn peberfrugt 2 ds. flåede tomater (200 g) salt, peber en anelse cayennepeber 1 ds. bønner i tomat (ca. 250 g) 1 spsk. tomatpuré

 

Tilberedningstid:

 

1 time

 

Fremgangsmåde:

 

  1. Pil løgene og hak dem fint. Brun dem sammen med kødet i fedt stoffet.

 

  1. Fjern kernerne fra peberfrugten og skær den i strimler.

 

  1. Dæmp for varmen. Tilsæt pe peberfrugt og afdryppede, itu skårne tomater.

 

  1. Smag til med krydderier.

 

  1. Tilsæt bønnerne og lad retten småsnurre. Rør tomatpureen ud i saften fra de flåede tomater, og kom det i retten. Lad det småsnurre i ca. 15 min.

 

  1. Servér fra gryden, og gerne i halvdybe tallerkener.

 

Kan serveres med:

 

Lun flûte eller franskbrød.

 

 



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?