- Sværhedsgrad
- Let
- Kategori
- Hovedret
Mad fra mellemøsten - Visninger
- 1194
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 20, 2020
En farsgryde fra Mellemøsten, lyder det ikke spændende?
Vareforbrug (4 pers.):
2 løg 2 spsk. smør, margarine eller olie 500 g hakket kød (blandet) 1 grøn peberfrugt 2 ds. flåede tomater (200 g) salt, peber en anelse cayennepeber 1 ds. bønner i tomat (ca. 250 g) 1 spsk. tomatpuré
Tilberedningstid:
1 time
Fremgangsmåde:
- Pil løgene og hak dem fint. Brun dem sammen med kødet i fedt stoffet.
- Fjern kernerne fra peberfrugten og skær den i strimler.
- Dæmp for varmen. Tilsæt pe peberfrugt og afdryppede, itu skårne tomater.
- Smag til med krydderier.
- Tilsæt bønnerne og lad retten småsnurre. Rør tomatpureen ud i saften fra de flåede tomater, og kom det i retten. Lad det småsnurre i ca. 15 min.
- Servér fra gryden, og gerne i halvdybe tallerkener.
Kan serveres med:
Lun flûte eller franskbrød.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.