- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 65 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 1630
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 24, 2009
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 1 1/2 kg
- Kartofler
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 2 tbsp.
- Olivenolie
- 2 tbsp.
- Basilikum, tørret
- 50 g
- pinjekerner
Kartoflerne skrælles, skæres i både og fordeles i et ildfast fad. Blend de andre ting sammen og hæld det ned over kartoflerne. Vend det godt rundt, så alle kartoffelbådene får det på sig. Kartoflerne bages ved 225 grader i tre kvarter.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.