- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 1350
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 6, 2009
- 1 stk
- Porre
- 200 g
- bacon i tern
- 1 1/2 dl
- solsikkekerner
- 1 dl
- Rosiner
- 2 bdt.
- Broccoli
- 1 tbsp.
- Mayonnaise
- 2 tsk.
- Citronsaft
- 2 tbsp.
- eddike
- 3/4 dl
- Sukker (melis)
- 2 1/2 dl
- Creme fraiche 18 %
Start med at tilberede dressingen ved at blande alle ingredienser sammen. Derefter skæres broccolien i små buketter og porerne skæres i tynde skiver. Det puttes i skålen med dressing samme med rosiner og solsikkekerner. Steg baconen sprød på panden og lad den køle af. Knæk baconen i små stykker i skålen og vend forsigtigt det hele i dressingen.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.