Hverdagsand med bulgursalat

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
40 minutter
Tilberedningstid
120 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1395
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
250 g
Broccoli, buketter
1 dl
Mandler, hakkede
2 stk
Skalotteløg
3 dl
Grønne ærter - friske eller dybfrost
1 stk
Æble / æbler
2 dl
Grønne bønner, dybfrost
3 dl
Grov bulgur
1 tsk.
honning
1 tsk.
Revet ingefær
1 stk
Saft og revet skal af appelsin
2 knsp.
Salt og peber
2 stk
Andebryst
1 tsk.
Sennep, dijon
2 tbsp.
Olivenolie
2 tbsp.
Soja sauce
2 stk
Hvidløg, fed
Hverdagsand med bulgursalat

En lækker og nem hverdagsret, der fornøjer de forskellige smagssanser!
-Bland alle ingredienser til marineringen og kom i en plastikpose sammen med andebrystet. Lad stå i køleskabet i minimum 1 time. – Steg andebrystet i dens marinade på en pande med høj varme, ca. 3 min på hver siden. Kom dem derefter i en ovn der er  220 grader varm i ca. 15 min (alt efter hvordan du kan lide din and).
Forbered i mellemtiden bulgursalaten. – Imens bulgur koger, hældes kogende vand over de frosne ærter og bønner. Løgene skæres ud i skiver og æblet i mindre stykker. – Kom alle grøntsager og de hakkede mandler, i en stor skål og vend bulguren ned i. Hæld gerne lidt balsamico over salaten, det giver en dejlig smag.- Skær de færdig stegte andebryst ud i skiver og servere til salaten.
Velbekomme!

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?